Sindicatele au anulat grevele de la aeroportul Gatwick (Londra), programate în perioada 28 iulie-8 august

Sindicatele au anulat grevele de la aeroportul Gatwick (Londra), programate în perioada 28 iulie-8 august

0

Sindicatele au anulat grevele de la aeroportul Gatwick (Londra), programate în perioada 28 iulie – 8 august, de vinerea până marțea, după ce au primit creșteri salariale.

Esențial: Principalul sindicat din Marea Britanie, Unite, a precizat că lucrătorii de la sol de pe aeroport (ASC și Menzies) au acceptat creșteri salariale, între 13-17%, în funcție de activitate și au votat acordurile încheiate de liderii lor cu companiile.

La începutul acestei săptămâni, grevele angajaților DHL din Gatwick au fost, de asemenea, anulate, după ce lucrătorii au votat să accepte o creștere salarială de 15%.

O decizie finală este așteptată și din partea lucrătorilor de la GGS, care se ocupă de British Airways, dar jurnaliștii din Marea Britanie susțin că este puțin probabil să intre în grevă.

Util: Operatorii de la sol au un rol important în activitatea unui aeroport, fiind cei care înregistrează pasagerii, încarcă și descarcă bagajele și ghidează avioanele.

Context: Sindicatele care anunțaseră inițial că vor face grevă în cele mai aglomerate weekenduri din perioada 28 iulie-8 august își desfășurau activitatea pentru companiile aeriene EasyJet, Ryanair, Tui, Westjet,  Wizz Air și British Airways.

Aproape o mie de lucrători de la sol erau pregătiți să intre în grevă.

Credit foto: site Gatwick Airport

 

 

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.