Toate operele de artă ale muzeului Luvru pot fi văzute gratuit, în format online

Toate operele de artă ale muzeului Luvru pot fi văzute gratuit, în format online

0

Muzeul Luvru a publicat, pentru prima dată, toate cele peste 480.000 de opere de artă ale muzeului într-un format online, care pot fi accesate gratuit.

Întreaga colecție a muzeului, inclusiv opere realizate de Michelangelo, Picasso, Leonardo da Vinci sau Rembrandt, poate fi „vizitată” virtual de acasă.

Colecția de artă a Muzeului Luvru este disponibilă AICI.

Cele peste 480.000 de opere de artă fac parte din colecțiile naționale ale Franței și sunt înregistrate în inventarele celor opt departamente curatoriale ale muzeului Luvru.

Baza de date a colecțiilor include, de asemenea, așa-numitele opere „MNR” (Musées Nationaux Récupération), opere recuperate după al doilea război mondial, care sunt în așteptarea returnării proprietarilor legitimi

Muzeul Luvru oferă, de asemenea, informații despre locul unde se află fiecare operă de artă în parte.  

Informațiile despre colecții sunt actualizate zilnic.

Sursa foto: Muzeul Luvru / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.