Termeni și Condiții de utilizare

Părțile

Travelero.ro este un site web de tip blog. Travelero.ro publică informații din domeniul turismului, despre călătorii și oferte de călătorie, cu redirecționări către Terți, site-uri web unde se pot rezerva bilete de avion și/sau cazare.

Travelero.ro publică informații și recenzii despre cărți și filme, cu redirecționări către Terți, site-uri web unde se pot achiziționa cărțile, se pot vedea filmele sau se pot cumpăra bilete. De asemenea, Travelero.ro poate redirecționa către Terți, site-uri web unde pot fi citite informațiile originale, în cazul preluării unor articole de presă sau de turism.

Utilizatorul este orice persoana care accesează site-ul web Travelero.ro prin intermediul unui computer și/sau telefon mobil. Folosind redirecționărilele de pe site-ul Travelero.ro, utilizatorul  accesează Terți (portaluri de turism, edituri, librării online, canale video etc), unde poate face rezervări pentru bilete de avion și cazare, poate achiziționa cărți, filme și spectacole sau poate viziona filme și seriale.

Terții sunt portalurile de turism, motoarele de căutare, agregatoarele și totalitatea site-urilor web unde se pot face rezervările și plățile aferente pentru bilete de avion și/sau cazare, se pot achiziționa cărți, filme și spectacole sau se pot viziona filme și seriale.

Despre Travelero.ro

Travelero.ro este un site web de tip blog, care publică știri și informații online despre călătorii, cărți, filme, spectacole și furnizează informații despre oferte de călătorii, respectiv bilete de avion și cazare.

Travelero.ro nu este agentie de turism. De aceea, Travelero.ro nu face rezervări, nu vinde bilete de avion sau cazare. Travelero.ro nu intermediază tranzacții, doar oferă utilizatorilor informații și oferte de călătorie și redirecționări către terți, unde utilizatorii își pot face rezervări și plați pentru bilete de avion și/sau cazare, pot achiziționa cărți, bilete pentru filme sau spectacole.

Travelero.ro nu percepe utilizatorilor taxe sau comisioane pentru informațiile și ofertele prezentate.

Redirecționările se fac prin butoane speciale de genul “Rezervă zbor”/“Rezervă cazare”/“Rezervă bilet“/ “Cumpără cartea“ etc. sau prin imagini cu capturi de pe paginile terților.

Limitarea răspunderii

Travelero.ro publică informații, oferte și ponturi de călătorie, nefiind răspunzător pentru decizia utilizatorilor de a achiziționa o călătorie, într-un anumit loc și  într-o anumită perioadă. Nu i se pot imputa site-ului Travelero.ro schimbările operate de Terți (cum ar fi schimbările de prețuri după publicarea informațiilor pe Travelero.ro), zboruri anulate sau întârzieri, anularea rezervărilor de cazare, condițiile de cazare, selecția camerelor, condițiile meteo din timpul călătoriilor, siguranța vizitatorilor în diverse locuri din țările despre care scrie Travelero.ro etc. 

Travelero.ro nu poate fi considerat responsabil pentru pierderile financiare generate de rezervări anulate sau întârzieri/anulări ale zborurilor sau pentru tarife suplimentare percepute de terți.

Folosirea și preluarea informațiilor de pe site-ul Travelero.ro

Informațiile publicate de Travelero.ro nu pot fi folosite în scopuri frauduloase sau care pot aduce daune materiale sau morale altor persoane fizice și juridice, publice sau private.

Acceptând să navighezi pe Travelero.ro, ești de acord să nu folosesti informațiile publicate în scopuri care pot încălca legi naționale, europene sau internaționale, drepturile omului sau animalelor.

Acceptând să navighezi pe Travelero.ro, ești de acord să nu preiei sau să copiezi informațiile publicate, indiferent de scopul preluării/copierii.

Preluarea unor informații sau articole de pe Travelero.ro se poate face numai cu acordul și citarea sursei.

Prin accesarea și folosirea site-ului web Travelero.ro, ești de acord cu termenii si condițiile prezentate mai sus.

Vezi și Politica de Confidențialitate