Despre

Travelero caută, călătorește, citește, povestește.

Travelero este locul pe care îl cauți atunci când vrei să călătorești informat. Un site de știri și de povești, șoptite sau ilustrate, despre călătorii.

Ultimele știri din domeniul turistic, din România și din lume, tendințele în materie de vacanțe – vor fi acoperite de Travelero.

Ce cărți ocupă locuri de top, cum gândesc și călătoresc, real și imaginar, scriitorii – vor fi dezvăluite de Travelero.

Ritmuri clasice sau de rock, visul transpus în pași de dans și magia de pe scenele teatrelor-  vor fi destăinuite de Travelero.

Îndrăzneț recunoscut, Travelero își va armoniza pașii, astfel încât, cu răbdare, să ajungă să funcționeze ca o agenție de știri.

Bonus:

De câțiva ani, vacanțele au plecat de la un gând: Vreau să văd Veneția primăvara sau Ce-ar fi să urc în Burj Khalifa cât mai este cea  mai înaltă clădire din lume sau Oare e aglomerație mare pe Platforma 9 3/4 din gara King’s ­Cross? Ați prins ideea. Ei, între gând și bagaje au încăput nenumărate click-uri pentru a găsi cele mai bune oferte de avion și cazare. Cu repetiție de câteva ori pe an, în locuri diverse, orașe mai mari sau mai mici, în deșert, la ape adânci sau pe vârf de munte.

Au fost suficient de multe călătorii pe cont propriu, încât Travelero a stat liniștit și a tot crescut. Un site cu idei de vacanță, cu cele mai bune prețuri pentru călătorii, cu cărți pe care să le strecurați în bagaje, cu destinații inedite și cu știri multe.

Travelero vă încurajează să plecați în vacanță oricând, cât mai des. Vă spune care sunt cele mai bune oferte, dar nu vă face și rezervările. Travelero nu este agenție de turism. Este un site cu informații utile pentru vacanțele voastre, cu știri din turism, cu imagini și impresii despre călătorii – reale și imaginare.

Chiar, când v-ați gândit ultima oară să plecați în vacanță a doua zi, pe neașteptate? Așa, cât ai zice Travelero.