VIDEO Rochia de mireasă a Prințesei Diana, expusă pentru prima dată / Un motiv pentru a merge la Palatul Kesington, Londra
Sursa foto: Captură video

VIDEO Rochia de mireasă a Prințesei Diana, expusă pentru prima dată / Un motiv pentru a merge la Palatul Kesington, Londra

0

Rochia de mireasă a Prințesei Diana este expusă pentru prima dată de joi, 3 iunie, iar turiștii care au văzut nunta regală din 1981 la televizor au acum un motiv pentru a merge la Palatul Kesington din Londra.

Rochia purtată de Lady Di la nunta cu prințul Charles, pe 29 iulie 1981, a fost creată de designerii David şi Elizabeth Emanuel.

Rochia are o trenă de 8 metri și este acoperită cu perle şi paiete.


Faimoasa rochie de mireasă este în centrul expoziției “Royal Style in the Making”, deschisă din 3 iunie la Palatul Kensington, până la 2 ianuarie 2022.

Fiii Prințesei Diana, Harry şi William, şi-au dat acordul prealabil.

Expoziția de la Palatul Kesington conține și articole nemaivăzute ale unora dintre cei mai cunoscuți croitori regali ai secolului XX, alături de exemple de rochii strălucitoare, create pentru trei generații de femei din familia regală.

Palatul Kesington s-a redeschis din 26 mai 2021.

Sursa foto: Captură video

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.