Concert Depeche Mode pe Arena Națională: a fost prelungit programul transportului în comun. Regulile de acces pe stadion

Concert Depeche Mode pe Arena Națională: a fost prelungit programul transportului în comun. Regulile de acces pe stadion

0

Concert Depeche Mode pe Arena Națională: a fost prelungit programul transportului în comun până la ora 00.30, accesul pe stadion va începe la ora 17.00.

Esențial: Liniile 40, 55, 86, 90, 102, 104 și 335 vor funcționa cu un program de circulație prelungit până la ora 00.30, pentru a asigura transportul spectatorilor care participă la concert, a anunțat priamrul Capitalei, Nicușor Dan.

De asemenea, liniile de noapte N1 și N10 vor circula la un interval de 15 minute până la ora 00.30.

Util: La concertul Depeche Mode de miercuri seara, 26 iulie, accesul pentru publicul general se va face începând cu ora 17:00. Sunt trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin, au anunțat organizatorii.

HAELOS concertează în jurul orei 19.45, iar soliștii DEPECHE MODE vor urca pe scenă în jurul orei 20.45.
Publicul trebuie să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete:
  • posesorii de bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest și Tribuna Oficială vor avea acces pe la intrarea din Strada Maior Coravu;
  • posesorii de bilete în zona Standing A vor avea acces pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;
  • posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est și Peluza Sud vor avea acces pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.

Atenție: Accesul la concert va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Părăsirea zonei de concert implică achiziționarea unui bilet nou.

Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Regulile de acces și de participare la concert pot fi consultate aici.

Context: Concertul Depeche Mode face parte din turneul mondial „Memento Mori” și are loc pe Arena Națională, în cadrul unul eveniment organizat de Emagic si Live Nation, powered by BCR.

Turneul „Memento Mori” este cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani. Cel mai îndelungat turneu Depeche Mode – „Global Spirit Tour” (2017-2018). Turneau a însemnat peste 130 de concerte și a adus trupa în fața a peste 3 milioane de fani, atât în Europa, cât și în America de Nord.

În România, Depeche Mode a concertat la Cluj-Napoca, în 2017, la Cluj Arena.

Credit foto: Pagina de Facebook EMAGIC

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.