Programul „Litoralul pentru Toţi” începe pe 21 mai / Peste 50 de hoteluri oferă cazare la prețuri reduse timp de o lună

Programul „Litoralul pentru Toţi” începe pe 21 mai / Peste 50 de hoteluri oferă cazare la prețuri reduse timp de o lună

0

Peste 50 de hoteluri din stațiunile de la Marea neagră s-au înscris în programul „Litoralul pentru Toţi” care începe pe 21 mai, cu tarife de până la 65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon, prețurile de cazare pornind de la 40 de lei pe noapte pentru o persoană.

În total, sunt 54 de hoteluri din toate staţiunile, care oferă aproximativ 4.000 de locuri de cazare, potrivit unui anunț al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al FPTR, susține că menținerea unor tarife reduse în cadrul programului este un efort suplimentar din partea operatorilor din turism, deja afectați puternic de pandemie.

„În ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariţia virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiţia instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanţă la malul mării la tarife mult reduse. În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menţinem aceleaşi tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităţilor de cazare participante”, a spus Dragoş Răducan, potrivit sursei citate.

Tariful pentru o noapte de cazare pornește de la 40 de lei. Oferta nu include mic dejun, ci doar cazarea la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun, camera pe noapte pentru două persoane fiind 80 de lei.

În staţiunea Mamaia, sunt prețuri mai ridicare: la un hotel de 4 stele pentru un sejur de minimum 5 nopţi, cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, două persoane vor plăti 520 de lei/noapte.

În Eforie Nord, tarife pleacă de la 85 lei/noapte pentru două persoane, pentru un pachet de minimum 4 nopţi.

Programul „Litoralul pentru Toţi” se află la ediţia cu numărul 38 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Detaliile privind hotelurile incluse în programul „Litoralul pentru Toţi” se găsesc pe site-ul www.fptr.ro.

Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.

Sursa foto: Laurențiu Mihai Badea / Pixabay

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.