Decizie finală: Electric Castle, amânat până în iulie 2022 / Biletele rămân valabile pentru anul viitor

Decizie finală: Electric Castle, amânat până în iulie 2022 / Biletele rămân valabile pentru anul viitor

0

Organizatorii Festivalului Electric Castel au anunțat luni că ediția numărul 8, care urma să aibă loc în această vară, a fost reprogramată pentru 13-17 iulie 2022, din cauza restricțiilor încă în vigoare și a timpului scurt până când ar fi fost organizat.

Avem vești triste. Electric Castle nu va avea loc anul acesta.
În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021. E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa”
, au precizat organizatorii.

Potrivit acestora, au fost reconfirmați headlinerii pentru 2022, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones.

„Vom depune eforturi, ca întotdeauna, să vă putem oferi cel mai bun line-up”, mai precizează sursa citată.

Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor și vor exista și opțiuni pentru restituirea banilor pe bilete, detaliile urmând să fie prezentate ulterior.

„Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară”, mai spus organizatorii Electric Castle.

Sursa foto: Electric Castle / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.