Israelul rămâne închis pentru turiștii străini până în august, din cauza creșterii cazurilor COVID.  Israelienii sunt sfătuiți să-și petreacă vacanța în țară

Israelul rămâne închis pentru turiștii străini până în august, din cauza creșterii cazurilor COVID. Israelienii sunt sfătuiți să-și petreacă vacanța în țară

0

Israelul rămâne închis pentru turiștii străini până în august din cauza creșterii cazurilor COVID, în urma răspândirii variantei Delta, varianta indiană, a decis Guvernul, potrivit presei.  

Inițial, turiștii străini vaccinați urmau să poată intra în Israel de la 1 iulie, dar înmulțirea cazurilor cu varianta Delta a coronavirusului a schimbat planurile autorităților.

Acum,  data de la care Israelul ar putea să-și redeschidă turismul pentru străini este 1 august.

Mai mult, israelienii sunt sfătuiți să nu plece în vacanță în străinătate.

Prim-ministrul Naftali Bennett le recomandă israelienilor să meargă în excursii prin țară și să poarte masca în spații închise.

„Vara aceasta, dacă nu trebuie, vă recomand să nu plecați în străinătate. (…) Depinde de noi. Dacă respectăm regulile și acționăm responsabil – vom reuși împreună”, a transmis Naftali Bennett într-un mesaj postat pe Twitter.

„Scopul nostru în acest moment, în primul rând, este acela de a proteja cetățenii Israelului de varianta Delta care se dezlănțuie în lume. (…). Prin urmare, am decis să acționăm cât mai devreme posibil – chiar acum – pentru a nu plăti un preț mai mare ulterior”, ”, a mai spus Bennett.

Sursa foto: Pixabay

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.