VIDEO Transfăgărășanul se redeschide circulației de la ora 14.00. Pe timpul nopții, circulația rutieră este interzisă

VIDEO Transfăgărășanul se redeschide circulației de la ora 14.00. Pe timpul nopții, circulația rutieră este interzisă

0

Transfăgărășanul se redeschide circulației luni, 28 iunie, de la ora 14.00. Pe timpul nopții, circulația rutieră este interzisă, între orele 21:00-07:00, precizează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR precizează că circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00 – 21:00.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora, precizează CNAIR într-o postare pe contul de Facebook.

Sursa foto: Transfagarasan /Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.