Competiția Destinația anului, ultima zi de propuneri /Oricine poate înscrie o comună, un oraș sau o regiune de dimensiuni mai mici decât un județ

Competiția Destinația anului, ultima zi de propuneri /Oricine poate înscrie o comună, un oraș sau o regiune de dimensiuni mai mici decât un județ

0

Competiția Destinația anului 2021 a ajuns în ultima de zi pentru propuneri, oricine putând înscrie o comună, un oraș sau o regiune de dimensiuni mai mici decât un județ.

Organizatorii anunță că sunt deja peste zece mii de nominalizări în competiția “Destinația anului”, un proiect care și-a propus să promoveze turismul intern prin popularizarea destinațiilor din țară.

Conform datelor din 2 Iunie furnizate de organizatori, între primele 10 destinații care au în acest moment cele mai multe nominalizări se află în ordine alfabetică: Alba Iulia, Banatul de Munte, Municipiul Brăila, Ținutul Conacelor – Covasna, Delta Dunării, Țara Făgărașului, Municipiul Iași, Țara Maramureșului, Oradea și Țara Vrancei.

Topul se poate schimba în orice moment, iar destinațiile finaliste vor fi cunoscute după 5 Iunie.

Oricine dorește poate nominaliza destinația ta preferată intrând pe site-ul www.destinatiaanului.ro.

Destinațiile nominalizate de cei mai mulți oameni vor deveni finaliste.

Vor fi 6 finaliste ale competiției care vor intra în de-a doua etapă, a votului.

Publicul va vota Destinația anului 2021 în România împreună cu un juriu format din bloggeri și profesioniști în turism.

Sursa foto: site Destinația anului / Captură

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.