Protecția Consumatorilor Covasna: pensiunea Gall Kuria din Dalnic funcționa fără autorizație și a fost închisă temporar

Protecția Consumatorilor Covasna: pensiunea Gall Kuria din Dalnic funcționa fără autorizație și a fost închisă temporar

0

Protecția Consumatorilor Covasna a finalizat un control la pensiunea Gall Kuria din Dalnic și a constatat mai multe nereguli, inclusiv faptul că nu avea autorizație de funcționare de la primărie.

Esențial: Conacul Gall Kuria din comuna Dalnic, județul Covasna, a fost sancționat contravențional cu suma de 7.200 lei și măsură complementară oprirea temporara a prestării serviciilor de cazare, restaurant și locul de joacă pentru copii pentru, a anunțat comisarul adjunct al Protecției Consumatorilor Covasna, Mircea Diacon.

Neregulile constatate de inspectori au fost: produse alimentare cu termen de valabilitate depășit, produse alimentare fără elemente de identificare, grupuri sanitare cu igrasie și exfolierea vopselei de pe pereți și lipsa autorizașiei de funcționare de la primărie.

Proprietarii conacului au anunțat, într-un mesaj pe Facebook, că „pensiunea Conacul Gaál este închis pe termen nelimitat din motive tehnice”.

Util: Conacul Gall a fost construit în 1844 și renovat în 2014. Conacul se află la 40 de km de Brașov, la baza Munților Bodoc, și la 27 de km se află Băile Tușnad, Lacul Sfânta Ana.

Credit foto: pagina de Facebook Gaál Kúria, Dálnok

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.