Wizz Air reia zborurile către Tel Aviv, începând cu 1 martie  

Wizz Air reia zborurile către Tel Aviv, începând cu 1 martie  

0

Wizz Air reia zborurile către Tel Aviv, începând cu 1 martie, de la București și din alte 5 orașe europene, potrivit unui comunicat de presă al companiei aeriene.

Esențial: Zborurile operate de Wizz Air vor face legătura cu Tel Aviv din Bucureşti, Budapesta, Sofia, Londra, Cracovia şi Roma.

Wizz Air este a doua companie aeriană care reia zborurile din București către Israel.

Compania Tarom a început să zboare din nou la Tel Aviv de la 1 ianuarie 2024. În acel moment, Tarom era între primele trei companii europene care au reluat cursele de linie cu această destinație. Cursele regulate au fost programate însă din 14 ianuarie, Tarom operând două frecvențe săptămânale (zboruri dus-întors).

Util: Zborurile Wizz Air către Tel Aviv vor fi de trei ori pe săptămână. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei şi în aplicaţia dedicată pentru mobil, la preţuri începând de la 99 de lei.

Context: Wizz Air a anulat, pe 8 octombrie 2023, cursele spre Tel Aviv, după ce, cu o zi înainte, gruparea Hamas a lansat un atac terorist împotriva Israelului.

 

Credit foto: Marat Badykov on Unsplash

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat