Wizz Air anulează zboruri pe anumite rute, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF

Wizz Air anulează zboruri pe anumite rute, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF

0

Wizz Air anulează zboruri pe anumite rute, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a anunțat miercuri, 9 august, operatorul aerian.

Esențial: Compania Wizz Air nu a precizat care sunt zborurile anulate sau modificate și nici rutele vizate. „Wizz Air anunţă că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinaţii”, a transmis compania, într-un comunicat de presă.

Util: Pasagerii care au o rezervare de bilete efectuată printr-o agenţie de turism, chiar şi online, pot contacta agenţia respectivă pentru a face modificările necesare.

Wizz Air recomandă, de asemenea, verificarea folder-ului de spam în privinţa e-mailurilor referitoare la posibilele modificări de program.

Compania a precizat că pasagerii de pe zborurile afectate pot opta pentru:

  • un program alternativ de zbor,
  • rambursarea completă prin metoda iniţială de plată
  • rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare.

Recent, compania aeriană Wizz Air a adus clarificări în cazul zborurilor întârziate sau anulate.

Credit foto: Site oficial compania Wizz Air

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat