Visul şi strălucirea de la Cannes, de vânzare / Celebrul hotel Carlton scoate la licitație mai multe bunuri din camere cu nume de celebrități

Visul şi strălucirea de la Cannes, de vânzare / Celebrul hotel Carlton scoate la licitație mai multe bunuri din camere cu nume de celebrități

0

Celebrul hotel Carlton din Cannes, aflat în renovare până în 2023, își va vinde mobilierul, candelabrele, fotoliile elegante, paturile și chiar un cărucior de patiserie la licitații online care încep luni, 10 mai, scrie Le Point.

„Ideea este de a cumpăra o parte o parte din visul şi strălucirea Cannes-ului”, a declarat Sebastien Fernandes, director artistic al casei de licitații Piasa, pentru AFP, citată de Le Point.

Sunt aproape 600 de loturi cu un preț de pornire de la 40 de euro, cerut, de pildă, pentru un scaun de bar din lemn ușor.

Ultima zi a vânzării este stabilită pentru 26 mai.

Pentru ca licitațiile să fie posibile, hotelul a început  o lungă operațiune de catalogare a pieselor de la barul celebrității, cum ar fi un candelabru cu 30 de brațe, precum și ale celor din 13 apartamente care poartă nume ale unor actori de renume mondial, de la Sean Connery la Greta Garbo , inclusiv Liu Ye, Jean Dujardin și Alain Delon. 

Sunt personalități care i-au trecut pragul de-a lungul anilor, un motiv în plus de a fi inclus pe traseul obiectivelor turistice din Cannes.

Potrivit anunțului de pe site-ul oficial, Hotelul Carlton Cannes se află îmtr-un amplu proiect de renovare și extindere, cu o redeschidere programată în 2023.

„Hotelul nostru nu a experimentat o astfel de transformare de la prima sa deschidere în 1913. La sfârșitul acestui ambițios program, hotelul va fi complet renovat și va avea două aripi extinse care dezvăluie noi suite, o grădină interioară de 2.000 mp cu un bar și o piscină, un centru spa și un centru de conferințe de 1.800 mp”, se precizează pe site.

Foto de deschidere: Suita Grace Kelly / Sursa: Hotel Carlton Cannes/ Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.