VIDEO Muzică și dans pe aeroportul din Rhodos la deschiderea sezonului turistic / Primii turiști au fost din Israel

VIDEO Muzică și dans pe aeroportul din Rhodos la deschiderea sezonului turistic / Primii turiști au fost din Israel

0


Sezonul turistic pentru insula grecească Rodos a început deja, iar primele avioane cu turiști au venit din Israel.

Pe aeroport, turiștii au fost întâmpinați cu muzică, dansuri și produse tradiționale, au transmis posturile de știri din Grecia.

Pentru insula Rhodos, sezonul turistic a început joi dimineață, când a aterizat primul din cele 7 avioane cu turiști din Israel. Alte două avioane aveau să ajungă din Paris și Bruxelles.

Condiții de intrare în Grecia pe cale aeriană, potrivit informașiilor furnizate de Ministerul Român de Externe:

Turiștii din UE și din alte câteva țări, cum ar fi Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite sau Israel, pot intra în Grecia astfel:

  • o dovadă care atestă efectuarea unui vaccin autorizat împotriva COVID-19, cu condiția să fi trecut minimum 14 zile de la efectuarea rapelului. Documentul trebuie redactat în engleză.

SAU

  • prezentarea unui test PCR cu rezultat negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore anterior intrării pe teritoriul Greciei.

TOȚI turiștii trebuie să completeze formularul PLF (Passenger Locator Form) prin intermediul paginii de internet, cu cel puțin 24 de ore înainte de călătorie, indiferent de statul de proveniență.

Sursa foto: Pixabay

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.