VIDEO Cum arată Transfăgărășanul la jumătatea lunii iunie. Zăpada depășește și 7-8 metri în unele locuri

VIDEO Cum arată Transfăgărășanul la jumătatea lunii iunie. Zăpada depășește și 7-8 metri în unele locuri

0

Cum arată Transfăgărășanul la jumătatea lunii iunie, când zăpada depășește și 7-8 metri în unele locuri. Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov intervine în continuare pentru deszăpezirea Transfăgărășanului, operațiunile fiind însă îngreunate de vremea rece.

Purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes, susține că, la mijlocul lunii iunie, situația de pe Transfăgărășan nu este cu mult deosebită față de perioada de iarnă.

„În spatele meu este un zid de zăpadă de aproximativ 7-8 metri înălțime. (…) Dim păcate, stăm destul de rău față de anii trecuți, pentru că nici vremea din ultimele zile nu ne-a ajutat deloc. Aici, aproape în fiecare zi a nins zăpada în continuare este înghețată”, a spus Robert Elekes.

DRDP Brașov intervine cu escavatoare, încărcătoare și freze pentru îndepărtarea stratului de zăpadă în fiecare zi, indiferent de condițiile meteo.

Sursa foto: Captură video

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.