Vești pentru turiști: S-a deschis circulația pe Transalpina

Vești pentru turiști: S-a deschis circulația pe Transalpina

0

S-a deschis circulația pe Transalpina, începând de astăzi, 1 iunie 2022, sectorul Rânca – Obârșia Lotrului, pe timpul zilei și cu restricții pentru tonaj de 3,5 tone și de viteză de 30 km/h , potrivit unui anunț al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR precizează că Transalpina se deschide în următoarele condiții:

  • Circulația rutieră va fi închisă/restricționată, pe durată limitată, în funcție de condițiile meteorologice (ceață, ploi torențiale, furtună, etc.) ca urmare a unor fenomene cum sunt avalanșele, căderile de stânci și ebulmente (alunecări de teren) pe sectorul de drum DN 67C, km 34+800 – km 59+800;
  • Circulația rutieră va fi închisă/restricționată, pe durată limitată, în cazul executării unor lucrări în zona drumului, pe sectorul DN 67C, km 34+800 – km 59+800;
  • Circulația rutieră este închisă pe timpul nopții, în intervalul orar 21:00 – 7:00, pe sectorul DN 67C, km 34+800 – km 59+800, (sectorul Rânca – Obârșia Lotrului ).
  • Instituirea permanentă a restricțiilor de tonaj de 3,5 tone și de viteză de 30 km/h.

Potrivit paginii de Facebook Rânca pe Transalpina, vremea este încă e rece, dar peisajele sunt mirifice.

„E perioada din an în care pe porțiunea alpină Rânca – Obârșia Lotrului turiștii se bucură de vederi cu troiene și pereți înalți de zăpadă, de până la șapte metri”, scrie pe pagina Rânca pe Transalpina.

Foto: Facebook/ Rânca pe Transalpina

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.