UPDATE Ultima zi de West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun din sectorul 6. Principalul târg din Piața Constituției s-a închis deja GALERIE FOTO

UPDATE Ultima zi de West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun din sectorul 6. Principalul târg din Piața Constituției s-a închis deja GALERIE FOTO

0

Târgul de Crăciun din sectorul 6 al Capitalei, West Side Christmas Market, se va închide în această seară, în timp ce principalul târg din București, cel din Piața Constituției, a primit luni seara ultimii vizitatori.

Esențial: Organizatorii West Side Christmas Market precizează că târgul va fi deschis până la orele 22.00.

„Deși nu ne plac despărțirile, sunteți cu toții așteptați să petrecem împreună ultima zi de West Side Christmas Market. ❤️ 👌🏻 Vinul fiert este la fel de bun;  👌🏻 Cadourile încă sunt în plan; 👌🏻 Deschis până la ora 22:00”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Târgului de Crăciun din sectorul 6 din București.

În ultima zi de târg nu mai sunt organizate activități sau concerte.

Luni seară, odată cu spectacolele artiştilor Nicu Alifantis, MariaGheorghiu și ale Spirit Brass Quintet şi Corul Biserica Albă, s-a încheiat Târgul de Crăciun din București, organizat de Primăria Capitalei în Piața Constituției.

UPDATE: ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, implicat în organizarea Târgului de Crăciun desfăşurat în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie 2022 în Piaţa Constituţiei, precizează că, în cele cinci săptămâni, atmosfera a fost întreţinută de peste 200 de artişti, cu 57 de prestaţii live.

„ Bucureşti a sărbătorit cea mai frumoasă perioadă a anului cu maraton de colinde şi datini de Crăciun, cu mii de ture în roata panoramică şi carusel, sute de dansuri pe gheaţă la patinoar şi tot atâtea turte dulci, cadouri şi suveniruri cumpărate de la artizani veniţi din toate colţurile ţării la Târgul de Crăciun Bucureşti 2022. Cu peste 900.000 de vizitatori în cele cinci săptămâni, Târgul din Piaţa Constituţiei a fost printre cele mai căutate destinaţii ale sărbătorilor de iarnă din Capitală”, potrivit comunicatului de presă transmis de ARCUB.

 

Credit foto Târgul de Crăciun Sector 6: West Side Christmas Market / Facebook

Credit foto Târgul de Crăciun PMB: Travelero

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.