Pași pentru turism mai sigur pe Valea Prahovei: Peste 50% dintre angajaţii HoReCa s-au vaccinat

Pași pentru turism mai sigur pe Valea Prahovei: Peste 50% dintre angajaţii HoReCa s-au vaccinat

0

Angajaţii sectorului HoReCa de pe Valea Prahovei s-au vaccinat anit-COVID-19 în proporţie de peste 50%, iar în unele cazuri chiar de 100%, în funcţie de specificul fiecărei unităţi, susțin reprezentanţii industriei ospitalității din zonă.

Afirmațiile au fost făcute la o întâlnire care a avut loc, vineri, la sediul Prefecturii Prahova.

„Conform datelor centralizate de reprezentanții HoReCa la nivelul județului Prahova, în momentul de față, angajații sunt deja vaccinați în majoritatea locațiilor într-o proporție de 50% până la 100%, în funcție de specificul fiecărei unități. De asemenea, membrii sectorului HoReCa au precizat, în cadrul întâlnirii, că au fost făcute investiții pe toată perioada pandemiei pentru a putea menține activitatea locațiilor de pe Valea Prahovei și pentru a păstra pe cât posibil o mare parte a angajaților”, precizează un comunicat de presă al Prefecturii Prahova.

Potrivit sursei citate, operatorii economici sunt pregătiți să-și desfășoare activitatea în noile condiții și totodată, promovează campania de vaccinare împotriva Covid-19 în rândul angajaților, pentru o revenire la normalitate în cel mai scurt timp.

„Conform opiniilor enunțate în cadrul discuțiilor, un procent ridicat de vaccinare în rândul angajaților HoReca înseamnă un mediu sigur pentru turiștii care doresc să își petreacă timpul liber sau vacanțele în locații din județul Prahova”, se mai afirmă în comunicat.

Sursa foto: Salvamont Sinaia

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.