Travelero se relansează de Ziua Mondială a Turismului

Travelero se relansează de Ziua Mondială a Turismului

0

Travelero, cu sloganul – Bagajul tău de știri, este regândit și se relansează de Ziua Mondială a Turismului, pe 27 septembrie.

Esențial: Travelero este locul pe care îl cauți când vrei să călătorești informat. Cele mai noi știri din turism, cărți de top, ritmuri clasice, de rock, magia filmului și a teatrelor, toate vor fi prezente pe Travelero – Bagajul tău de știri.

Travelero își propune astfel să celebreze o Zi Mondială a Călătoriilor, reale sau imaginare, în fiecare zi, prin știrile, reportajele și informațiile publicate.

Concept: În Secțiunea de Călătorii reale vor fi povești despre locuri, case, oameni de ținut minte. Câteodată, poate doar o fotografie, alteori, un text mai amplu. Sau doar o înregistrre video. Cât să stârnească pofta de călătorii.

La Călătorii imaginare, Travelero îți va recomanda cărți pe care să le pui în bagaje când pleci în vacanță, piese de teatru sau concerte pe care le poți vedea în diferite colțuri ale lumii sau din mijlocul patului.

Analizele despre turismul media sunt relativ noi, acesta intrând în atenția specialiștilor mai ales la începutul anilor 90. Conceptul fusese teoretizat cu câțiva ani înainte și toată lumea știa la ce să se uite. Dar nimeni nu se aștepta ca turismul media să ia un avânt atât de mare.

Travelero scrie despre cele mai noi tendințe în materie și despre obiectivele turistice care trebuie văzute (“must be seen”), în secțiunea Turism media. Fenomenul este fascinant.

Ziua Mondială a Turismului este celebrată în fiecare an pe 27 septembrie, din anul 1980, fiind o decizie a Organizaţiei Mondiale a Turismului (OMT), o agenție specializată a ONU.

În acest an, tema aleasă de OMT este „Rethinking Tourism” („Regândind turismul”), iar țara gazdă este Indonezia, în renumitul Bali.

Echipa Travelero

Credit foto: Travelero

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.