Transport public gratuit, cu autobuze electrice, pentru turiștii din sudul litoralului, în zona Olimp-Mangalia
Transport punșic gratuit Mangalia

Transport public gratuit, cu autobuze electrice, pentru turiștii din sudul litoralului, în zona Olimp-Mangalia

0

Transportul public gratuit, cu autobuze electrice, pentru turiștii din sudul litoralului, care sunt cazați în stațiunile de la Olimp la Mangalia, precum și pentru locuitorii din zonă,este asigurat, începând din 1 august, de primăria Mangalia.

Autobuzele electrice au început să circule pe un traseu care acoperă întregul oraș Mangalia, inclusiv cartierul de case (Coloniști), dar și stațiunile turistice Saturn, Venus, Cap-Aurora, Jupiter, Neptun-Olimp..

Graficul de circulație este afișat în fiecare stație. Într-o primă etapă, autobuzele vor circula de luni până vineri, între orele 06:00 – 22:00, pe un traseu care începe din zona Bulevardului 1 Decembrie 1918 și până în Olimp, zona blocurilor C1-3, precum și pe arterele principale din toate stațiunile.

Autobuzele electrice au fost achiziționate în cadrul unui proiect cu fonduri UE, Potrivit autorităților locale, gratuitatea se oferă până la finalizarea proiectului, respectiv decembrie 2023.

Foto: Primaria Mangalia

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.