Teatrul Arte dell’Anima, redeschis cu toate biletele vândute la „Lettice și Leușteanul” / Următoarea reprezentație, pe 2 iunie: „Totul despre femei”
Sursa foto:: @aaalexbarbulescu / Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima, redeschis cu toate biletele vândute la „Lettice și Leușteanul” / Următoarea reprezentație, pe 2 iunie: „Totul despre femei”

0

Teatrul Arte dell’Anima s-a redeschis luni seara după o lungă perioadă de așteptare, reprezentanții instituției anunțând în cursul zilei că toate biletele pentru reprezentația „Lettice și Leușteanul” au fost vândute, iar următoarea întâlnire cu publicul va fi miercuri, 2 iunie.

Comedia satirică „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu, spune povestea Reginei Maria Stuart, a bucătăriei elisabetane și ingredientul secret al unei prietenii longevive.

O ocazie perfectă pentru actorul Silviu Biriș să interpreteze 4 roluri, alături de Crina Lință și Ioana Pavelescu.

Odată cortina căzută, actorii Teatrul Arte dell’Anima se pregătesc pentru următoarea reprezentație:  „Totul despre femei” (foto copertă), spectacol selecționat în cadrul Festivalului „GavranFest” din Germania.

O poveste despre forța, magia și puterea femeii, fără a fi feminist în vreun fel.  

O comedie cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință.  

„Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu se joacă pe 2 și 13 iunie, ora 19:00 la Teatrul Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D, sector 2, București.

 Bilete disponibile AICI.

Sursa foto: @aaalexbarbulescu / Teatrul Arte dell’Anima

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.