Târgul de Turism de la Romexpo: organizatorii anunță reduceri de până la 50% la pachetele turistice

Târgul de Turism de la Romexpo: organizatorii anunță reduceri de până la 50% la pachetele turistice

0

Târgul de Turism, ediția de toamnă, se desfășoară în acest week-end la Romexpo, iar organizatorii anunță reduceri de până la 50% la pachetele turistice achiziționate în perioada târgului.

Esențial: Agențiile de turism prezente au oferte inclusiv pentru vacanțele din perioada sărbătorilor de iarnă. Sunt reduceri considerabile pentru destinații exotice de Revelion. Pachetele turistice all inclusive sau demi-pensiune pentru vara 2023 au reduceri de până la 50%, în Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Croația și Dubai. Sunt și oferte de sejururi cu discount de până la 35%  în Delta Dunării și pe litoralul românesc.

Util:  Sâmbătă, 12 noiembrie, Târgul de Turism este deschis în intervalul orar 10:00 – 18:00, iar duminică, 13 noiembrie, între orele 10:00 – 16:00.

Accesul este gratuit. Târgul de Turism este organizat în pavilionul B1 ROMEXPO.

Credit foto: Târgul de Turism al României ROMEXPO / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.