Start pentru înscrierile la Loteria abonamentelor pentru Festivalul George Enescu. Data limită este 28 iunie

Start pentru înscrierile la Loteria abonamentelor pentru Festivalul George Enescu. Data limită este 28 iunie

0

Persoanele care vor să achiziționeze abonamente la Festivalului George Enescu 2021 se înscrie de astăzi, 9 iunie, pentru a participa la loteria în cadrul căreia vor fi distribuite abonamentele, anunță organizatorii.

Înscrierile se fac accesând link-ul https://service.eventim.ro/loterie-festivalul-enescu-2021/

Organizatorii susțin că, din cauza volumului foarte mare de cereri pentru abonamente înregistrat la edițiile anterioare ale Festivalului, precum și a situației excepționale apărute în urma pandemiei, Artexim, organizatorul Festivalului Internațional George Enescu, împreună cu Eventim.ro, partenerul oficial de ticketing al festivalului, va fi organizată o loterie pentru a selecta aleatoriu cine va avea posibilitatea să achiziționeze abonamente.

Înscrierea pentru loteria abonamentelor va avea loc între 9 și 28 iunie, exclusiv online pe site-ul eventim.ro, iar tragerea la sorți va avea loc joi, 1 iulie, la ora 12:00, la Ateneul Român și se va trasmite în direct pe festivalenescu.ro și eventim.ro.

Un abonament la Ateneu cuprinde bilete pentru toate cele 29 de concerte din seria Concerte și Recitaluri și costă 4900 lei – pentru categoria I și 3900 lei – pentru categoria a II-a.

Abonamentul la Sala Mare a Palatului cuprinde bilete pentru cele 30 de concerte din seria Mari Orchestre ale Lumii, pe cinci categorii de prețuri: categoria VIP – 4900 lei, categoria I – 3900 lei, categoria a II-a – 2900 lei, categoria a III-a – 2100 lei, categoria pensionari – 1500 lei.

Abonamentul la Sala Auditorium cuprinde bilete pentru cele 9 concerte din seria Enescu și contemporanii. La categoria I, prețul unui abonament este de 400 lei și la categoria a II-a – 300 lei.

Biletele individuale se pun în vânzare pe 19 iulie 2021, la ora 12:00, iar biletele și abonamentele pentru vizionare în sistem pay-per-view vor fi disponibile începând cu 2 august 2021.

Festivalul Internațional George Enescu 2021 se va desfășura între 28 august și 26 septembrie, la București și în mai multe orașe din țară, cu tema „O istorie din iubire”, pentru a promova lucrurile extraordinare pe care oamenii le pot crea atunci când colaborează din dragoste pentru muzică.

Cele 78 de concerte sunt organizate în patru serii:

Mari Orchestre ale Lumii (concerte desfășurate la Sala Palatului)
Concerte și Recitaluri (la Ateneul Român, după amiaza)
Muzica Secolului XXI (la Sala Radio)
Enescu și Contemporanii (concerte de dimineață, la Sala Auditorium)

Sursa foto: George Enescu Festival / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.