Se închide circulaţia pe Valea Oltului timp de o lună, pe perioada zilei

Se închide circulaţia pe Valea Oltului timp de o lună, pe perioada zilei

0

Se închide circulaţia pe Valea Oltului timp de o lună, pe perioada zilei, a anunțat astăzi ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu într-o conferinţă de presă.

Esențial: Circulația pe Valea Oltului va fi închisă în perioada 8 iulie şi 9 august 2024, pe parcursul zilei.

Măsura a fost luată pentru a fi efectuate lucrări la autostrada Sibiu – Piteşti.

Declarație: „Ştiţi că avem acest lot 2 de pe Sibiu – Piteşti, care implică defrişări. Acestea au fost aprobate. Aceste lucruri trebuie făcute dacă vrem să facem această autostradă. Cert este că, în acest moment, aceste lucrări nu pot fi făcute sub trafic. Asta ar pune în pericol siguranţa traficului, ar pune în pericol viaţa celor care circulă pe DN7 – şi asta nu şi-o poate asuma nimeni. De aceea, în această lună, din 8 iulie până în 9 august, vor fi făcute aceste lucrări absolut necesare pentru a realiza autostrada Sibiu-Piteşti” – Sorin Grindeanu.

Util: CNAIR, împreună cu Poliţa Română, urmează să anunțe rutele alternative, de ocolire a Văii Oltului pe timpul zilei. Circulația pe Valea Oltului va fi deschisă zilnic pe perioada nopții, cel mai probabil începând cu ora 20.00.

 

Credit foto: CNAIR / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat