Scenariu verde pentru Brașov/ Restaurantele, cinematografele se deschid în interior la 50%

Scenariu verde pentru Brașov/ Restaurantele, cinematografele se deschid în interior la 50%

0

Primarul Municipiul Brașov, Allen Coliban, a anunțat, că de duminică intră în vigoare noi măsuri de relaxare a restricțiilor, deoarece de mai bine de 40 de zile evoluția ratei de incidență a fost una descendentă, ajungând la 1,44 la mie.

Anunțul a fost făcut de primar pe contul de Facebook.

Potrivit primarului, de astăzi, restaurantele, cafenelele și hotelurile vor avea posiblitatea de a funcționa în interior la o capacitate de 50%.

Tot la capacitate de 50% vot funcționa și instituțiile de cultură, sălile de cinema și cele de jocuri de noroc.

„Brașovenii au dat din nou dovadă că sunt cetățeni responsabili și le mulțumesc pentru asta. Prin această responsabitate, prin respectarea restricțiilor impuse și, evident, prin vaccinare, ajutăm la salvarea de vieți, la protejarea celor din jur, la repornirea economiei, ajutăm sectorul HoReCa dar și celelalte sectoare economice lovite de pandemie”, a scris Allen Coliban pe Facebook.

Primarul a adăugat că îi așteaptă pe brașoveni și pe turiști să se vaccineze, în Piața Sf. Ioan din Brașov având loc duminică al doilea eveniment din maratonul „Liber la Viață”.

„Vă așteptăm, vaccinarea este la liber cu ser Pfizer și, în plus, puteți participa la târgul de turism organizat special cu această ocazie”, a scris Allen Coliban.

Sursa foto: Andrei Magnea / Pixabay

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.