Reguli de circulație pe podul suspendat de la Brăila. Amenzi consistente pentru oprirea voluntară

Reguli de circulație pe podul suspendat de la Brăila. Amenzi consistente pentru oprirea voluntară

0

Autoritățile au anunțat regulile de circulație pe podul suspendat de la Brăila și amenzi consistente pentru oprirea voluntară, după ce podul a fost deschis pentru circulație, pe 6 iulie 2023, și a avut loc un accident.

Esențial: Circulația pe podul suspendat de la Brăila va fi închisă pe timpul nopții în perioada 17.07.2023 – 30.11.2023, de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 21:00 – 6:00, exceptând zilele de sărbători legale.

În weekend, de sâmbătă, ora 06:00 până luni, ora 21:00, circulația rutieră va fi permisă pe pod fără întrerupere.

Decizia a fost anunțată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) „pentru finalizarea lucrărilor auxiliare”.

Util: În perioada închiderii circulației pe timpul nopții, traficul rutier va fi permis doar prin sensurile giratorii amenajate la intersecțiile cu DJ 221B Vădeni (km 1+180) și cu DN 22B (km 4+530) și deviat pe DN 22 către trecere BAC Smârdan – Brăila.

Podul este unul exclusiv pentru traficul rutier, iar pietonii și bicicliștii nu au acces pe pod.

CNAIR i-a avertizat pe șoferi să nu oprească pe podul suspendat peste Dunăre, oprirea şi staţionarea pe poduri fiind interzise prin lege.

Inspectoratul de Poliție Județean Brăila  anunțat că oprirea voluntară pe podul suspendat de la Brăila se sancţionează cu amendă între 290 şi 435 de lei şi cu două puncte penalizare.

Credit foto: Travelero

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.