Primul tur virtual 3D din istoria Operei Naţionale Bucureşti se lansează vineri

Primul tur virtual 3D din istoria Operei Naţionale Bucureşti se lansează vineri

0

Primul tur virtual 3D din istoria Operei Naţionale Bucureşti se lansează vineri, 20 august, începând cu ora 19.00, anunță instituția.  

„În an Centenar, Opera Naţională Bucureşti lansează primul tur virtual 3D din istoria instituţiei. Astfel, vineri, 20 august, la ora 19,00, pe pagina de Facebook a Operei Naţionale Bucureşti vă aşteptăm să pornim împreună în călătoria virtuală a noului tur 3D, iar de luni, 23 august, turul virtual poate fi accesat de publicul larg pe site-ul oficial al Operei Naţionale Bucureşti în link-ul www.operanb.ro”, informează instituția. 

Turul virtual poate fi accesat de pe telefon, tabletă şi laptop. Pot fi vizionate, în cadrul turului virtual, foaierul Galben, spaţiul Muzeului, Sala Mare.

Edificiul ONB are statut de monument istoric, Opera fiind construită între anii 1950-1952 şi inaugurată în 1953.

Opera Națională București se află în subordinea Ministerului Culturii și este prima scenă lirică a României.

Sursa foto: Opera Națională București / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.