Petiția Ryanair, care cere Comisiei Europene să mențină cerul UE deschis pe timpul grevelor din Franța, are peste 51.500 de semnături

Petiția Ryanair, care cere Comisiei Europene să mențină cerul UE deschis pe timpul grevelor din Franța, are peste 51.500 de semnături

0

Petiția inițiată de Ryanair prin care cere Comisiei Europene să mențină cerul UE deschis pe timpul grevelor controlorilor de trafic aerian din Franța a strâns peste 51.500 de semnături, în cele două zile de când a fost lansată.

Esențial: În petiție, intitulată „Pasagerii Ryanair fac apel la Ursula von der Leyen (președinta Comisiei Europene, n.r.) pentru a le proteja zborurile și a menține cerul UE deschis în timpul grevelor ATC (Air Traffic Control)”, inițiatorii susțin că peste 1 milion de pasageri au fost deja afectați de grevele controlorilor de trafic aerian din Franța, de la începutul anului și până acum.

Ryanair susține că survolurile (care nu zboară către/din Franța) sunt anulate, în timp ce zborurile franceze sunt protejate.

În opinia inițiatorilor, Uniunea Europeană ar trebui să protejeze survolurile UE, așa cum se întâmplă în Grecia și Italia și să permită controlorilor de trafic aerian din UE să gestioneze zborurile deasupra Franței în timpul grevelor ATC franceze.

Util: Petiția Ryanair este promovată pe siteul change.org.

 

Credit foto: Ryanair / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.