Pârtia A3 de la Domeniul Schiabil Șureanu se deschide sâmbătă, 14 ianuarie

Pârtia A3 de la Domeniul Schiabil Șureanu se deschide sâmbătă, 14 ianuarie

0

Domeniul Schiabil Șureanu a anunțat marți că deschide începând de sâmbătă, 14 ianuarie, pârtia A3, lungă de 2 km și deservită de telescaun.

Esențial: Doar pârtia A3, cu o lungime de 2050 metri, va fi deschisă în acest week-end. La Șureanu sunt, în total, 10 pârtii.

„În sfârșit putem da anunțul mult așteptat de iubitorii sezonului de iarnă. Datorită zăpezii căzute ieri, 10.01.2023, putem anunța că din acest weekend începând cu sâmbătă, 14 Ianuarie 2023, pârtia A3 va fi deschisă. 🌨️Momentan va funcționa DOAR pârtia A3 dar sperăm să deschidem cât mai multe pârtii în cel mai scurt timp. ”, este anunțul postat pe paginile de Facebook ale Domeniului Schiabil Șureanu.

Ce urmează: Domeniul Schiabil Șureanu va anunța ân următoarele zile tarifele actualizate, atât pentru acest sezon, cât și pentru zilele în care va fi deschiză doar pârtia A3.

 

Credit foto: Partiile Domeniul Schiabil Sureanu(Oasa) / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.