Parcare gratuită în Mangalia și în 5 stațiuni turistice din sudul litoralului, cu excepția a trei zone. Și transportul public este gratuit  

Parcare gratuită în Mangalia și în 5 stațiuni turistice din sudul litoralului, cu excepția a trei zone. Și transportul public este gratuit  

0

Parcare gratuită în Mangalia și în 5 stațiuni turistice din sudul litoralului, cu excepția a trei zone: „Portul Turistic”, „Cordonul Saturn-Venus” și „La Steaguri”, potrivit unei decizii a Primăriei Mangalia.

Esențial: Turiștii nu vor plăti parcarea în Mangalia și în stațiunile turistice Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter și Neptun-Olimp, pe perioada actualului sezon estival. Taxa de parcare va fi plătită în trei zone:  „Portul Turistic”, „Cordonul Saturn-Venus” și „La Steaguri”.

Util: În cele trei zone, tariful va fi de 3 lei/oră pentru parcările din Mangalia și de 5 lei/oră pentru cele din stațiuni, tarifele pe zi fiind de 15 lei pentru locurile de parcare din oraș și de 20 de lei pentru parcarea în stațiunile din sudul litoralului.

Este al doilea an consecutiv în care este suspendată taxa pentru parcare în stațiunile din sudul litoralului.

Turiștii vor beneficia și în acest an de transport public gratuit în staţiunile Mangaliei.

Primăria Mangalia menţine şi în acest sezon estival transportul public gratuit pentru turiştii care ajung în staţiunile din sudul litoralului.

Ca și anul trecut, transportul va fi asigurat cu autobuze electrice achiziţionate în cadrul unui proiect finanţat din fonduri europene. Autobuzele circulă pe tot parcusul săptămânii atât de la gările Mangalia şi Neptun către toate staţiunile, dar şi pe traseul Mangalia-Olimp şi retur.

Programul de circulaţie este afişat în staţiile de autobuz.

Credit foto: Primăria Mangalia

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.