Pădurea colorată va fi revopsită în perioada 25-27 august. Artistul Mihai Țopescu caută 30 de voluntari

Pădurea colorată va fi revopsită în perioada 25-27 august. Artistul Mihai Țopescu caută 30 de voluntari

0

Pădurea colorată va fi revopsită în perioada 25-27 august, artistul Mihai Țopescu caută aproximativ 30 de voluntari pentru această acțiune. Anunțul a fost făcut de Alex Ducu, managerul Casuței răsturnate.

Esențial: Pădurea Colorată se află în satul Poienari, comuna Baia de Fier, pe drumul care leagă Horezu și Târgu Jiu. Copacii au fost vopsiți în 2017, în cadrul unui proiect mai amplu, Land Art: Manifest „Pădurea Paradisului“.

Proiectul a fost prezentat de artist ca o formă de protest față de defrișarea ilegală a pădurilor.

Util: Persoanele care doresc să devină voluntari în cadrul acestui proiect pot scrie mesaje pe conturile de Facebook ale lui Alex Ducu și Mihai Țopescu. Pentru colorarea copacilor va fi folosită o vopsea ecologică, pe bază de var, care îndepărtează dăunătorii.

În 2017, au fost colorați peste 400 de copaci cu vopsea ecologică de diverse culori.

Credit foto: Travelero

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat