Oferte Ryanair de călătorie în septembrie, la 20 de euro zborul dus-întors, în orașe din Anglia, Italia, Israel, Belgia și Austria

Oferte Ryanair de călătorie în septembrie, la 20 de euro zborul dus-întors, în orașe din Anglia, Italia, Israel, Belgia și Austria

0

Oferte Ryanair de călătorie în septembrie, la 20 de euro zborul dus-întors, în orașe din Anglia, Italia, Israel, Belgia și Austria, valabile doar astăzi, 19 august, au fost anunțate de companie.

Astfel, până la miezul nopții pot fi achiziționate bilete de avion cu 9,99/10 euro pe segment de zbor, cu plecare din București, către mai multe orașe din Italia și Anglia, dar și către Tel Aviv (Israel), Bruxelles (Belgia), Viena (Austria) și Sofia (Bulgaria).

În Italia, sunt disponibile bilete la preț redus pentru Milano, Roma, Pisa, Bologna, Alghero.

Către Marea Britanie, prețurile de 10 euro pe segment de zbor sunt pentru Londra (două aeroporturi – Southend și Stanstend ), Manchester și Bristol.

Încă sunt disponibile bilete la aceste preț – 20 de euro zbor dus-întors – inclusiv pentru city-break-uri, într-un week-end din septembrie.

Ofertele AICI.

Atenție: verificați condițiile sanitare de intrare în țările vizate și la întoarcerea în România.

Sursa foto: Hubert Photographer /  Pixabay

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.