Oferte ale editurilor la Bookfest: reduceri între 10% și 40% și cărți la 10 lei

Oferte ale editurilor la Bookfest: reduceri între 10% și 40% și cărți la 10 lei

0

Mai toate editurile oferă reduceri la cărțile prezentate la cea de-a XV-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, organizat în București, la Romexpo, până pe 5 iunie.

Grupul Editorial Trei aduce aproape 100 de noutăți, peste 1.000 de titluri cu reducere specială de 30%, dar și cărți la 10 lei. Editura Trei este la standul 08 din Pavilionul B2 Romexpo, potrivit unui anunț al companiei.

Principalele oferte ale Editurii Trei pot fi văzute AICI.

Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior anunță că așteaptă cititorii la Bookfest 2022, cu evenimentele editoriale ale ultimelor luni, noi titluri de autori români și străini, publicate în îndrăgitele colecții de istorie, memorii-jurnale, eseistică, filozofie, literatură română contemporană și universală, știință, carte pentru copii.

Sunt peste 1.000 de titluri, cărți și audiobookuri care vor avea reduceri de preț de 10%, iar edițiile de colecție vor putea fi cumpărate la prețuri speciale valabile numai la Bookfest.

Evenimentele Humanitas la Bookfest pot fi consultate AICI.

Editura Litera este prezentă cu peste 900 de noutăți editoriale, cărți și albume de colecție, iar reducerile sunt de până la 40%. Potrivit editurii, vor fi și cadouri la achiziții de carte Litera și o pleiadă de evenimente literare cu invitați și autori de marcă: lansări de carte și sesiuni de autografe. 

Evenimentele Editurii Litera la Bookfest pot fi consultate AICI.

Editura RAO oferă reduceri și de 25% la cărțile de la Bookfest. În plus, RAO va avea în fiecare zi reduceri speciale, de 35%, la cărți de autor sau pe o anumită tematică.

Detalii AICI.

Editura Polirom aduce, de asemenea, peste 1.000 de titluri la reducere, dar nu precizează cu cât vor fi mai ieftine cărțile la Bookfest 2022.   

Programul de evenimente Polirom poate fi citit AICI.

Editura Nemira așteaptă cititorii cu noutăți editoriale proaspăt ieșite din tipar, cele mai populare serii și cei mai îndrăgiți autori. Nemira a pregătit recomandări de noutăți potrivite pentru relaxare, escapism, explorare, suspans sau aventură, susține editura.

Detalii AICI

Ediția din acest an a Bookfest se desfășoară în perioada 1-5 iunie, în Pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo.

Accesul publicului va fi liber la toate evenimentele din cadrul Bookfest, iar orele de vizitare sunt 10.00-20.00, pentru zilele de miercuri, joi și duminică (1, 2 și 5 iunie), respectiv 10.00-21.00, pentru zilele de vineri și sâmbătă (3 și 4 iunie).

Foto: Jessica Ruscello/ Unsplash

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.