Noua etichetă de siguranță pentru redeschiderea sezonului turistic european și câștigarea încrederii turiștilor

Noua etichetă de siguranță pentru redeschiderea sezonului turistic european și câștigarea încrederii turiștilor

0

Operatorii economici din turism au la dispoziție un nou protocol de sănătate și siguranță care constă din cerințe și recomandări, indiferent de serviciile pe care le oferă, în vederea relaxării treptate a restricțiilor COVID-19.

„Sigiliul de siguranță turistic european COVID-19”, elaborat de Comitetul European pentru Standardizare (CEN), este o etichetă pe care operatorii economici o pot folosi pentru a arăta că pun în aplicare și respectă protocolul privind sănătatea și siguranța al Organizației Internaționale pentru Standardizare (ISO).

Eticheta nu este obligatorie, dar poate contribui la câștigarea încrederii turiștilor.

Eticheta poate fi afișată de restaurante, cafenele, unități de cazare, obiective turistice și de toți cei care desfășoară o activitate în turism și vor să le ofere vizitatorilor servicii sigure și de calitate.

Vezi AICI cum arată Sigiliul de siguranță turistic european COVID-19.

„Aștepți cu nerăbdare vacanțe de vară senine și bine meritate în străinătate, după lunile lungi de lockdown? Nu căutați mai departe: standardele europene pot ajuta la redeschiderea turismului în siguranță și rapid!”, este mesajul CEN la publicarea „Sigiliul de siguranță turistic european COVID-19”.

CEN crede „cu fermitate” că „Sigiliul de siguranță turistic european COVID-19” va fi un instrument vital pentru redeschiderea în siguranță a sectorului turistic și pentru a restabili încrederea consumatorilor.

Sursa foto: Pixabay

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.