Cum au devenit celebre niște trepte din Bronx

Cum au devenit celebre niște trepte din Bronx

0

Dacă ați văzut Joker, cu siguranță v-a rămas în minte dansul lui Joaquin Phoenix în timp ce coboară niște trepte.

Aflate între două clădiri de pe Shakespeare Avenue din cartierul newyorkez Bronx, treptele au fost imediat localizate de fanii nou-născuți ai filmului Joker. Și au devenit atracție turistică.

Sursa foto: Joker Movie / Facebook

Îmbrăcat în costum roşu şi cu fața machiată ca un clovn, Joachin Phoenix te fascinează dansând pătruns pe treptele din Bronx. Nu-i de mirare că locuitorii din clădirile din zonă s-au trezit peste noapte cu vizitatori care țopăie pe trepte, încercând să recreeze scena din film. Dansează, fac selfie-uri, râd și, mai ales, fac multă gălăgie.

Un turist englez din Brighton, citat de Associated Press, declara : ”În general, nu ajungi să trăieşti un film la prima mână. Simt că este ceva legendar”.

Pentru locuitorii din zonă, nu pare nimic legendar, iar faptul că treptele pe care merg zilnic în drum spre muncă au devenit celebre le-a stârnit deja nemulțumirea. ”În fiecare zi când coborâm pe trepte trebuie să trecem de un baraj de oameni”, spune o locuitoare din Bronx.

Totul se întâmpla înainte ca pandemia să pună lacăt turismului. Cartierele s-au golit în 2020, iar abia acum se întrevăd posibile ridicări ale restricțiilor.

Până când turismul media își va reveni la normal, mai este de așteptat.

Dar scările lui Joker sunt de trecut pe lista de dorințe, atunci când vă gândiți unde ați putea merge în vacanță.

Sursa foto: Joker Movie / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.