Monumentele arheologice din Grecia nu mai pot fi vizitate la orele prânzului, până duminică, din cauza caniculei

Monumentele arheologice din Grecia nu mai pot fi vizitate la orele prânzului, până duminică, din cauza caniculei

0

Monumentele arheologice din Grecia nu mai pot fi vizitate la orele prânzului, până duminică, 23 iulie, din cauza temperaturilor, a anunțat Ministerul Culturii.

Esențial:  Programul de vizitare a siturilor și monumentelor arheologice se modifică la orele prânzului, cu ultima intrare la ora 12:00 și reluarea funcționării la ora 17:30.

Ministerul Culturii din Grecia pecizează că, dacă vor apărea schimbări în evoluția vremii, va reveni cu un nou anunț.

Atenție: Gardienii de la Acropola Atenei au anunțat că își vor opri activitatea între orele 16.00 şi 20.00, de joi până duminică, din cauza condițiilor „extreme”, cu temperaturi de peste 45°C. Acest lucru înseamnă că Acropola nu mai poate fi vizitată nici după ora 17.30.

Util: Turiștii care aveau deja bilete cumpărate pentru a vizita Acropola Atenei și nu o pot face din cauza suspendării activității își pot prelungi valabilitatea biletului cu un an sau pot opta pentru rambursarea banilor, trimițând un e-mail la adresa: eticket-support@odap.gr, menționând codul biletului.

Turiștii care se află în aceste zile în Grecia și plănuiesc să viziteze un sit arheologic la orele amiezii, pot solicita informații suplimentare pentru o eventuală nouă modificare a programului de funcționare, la numerele de telefon special alocate și care pot fi consultate aici.

 

Credit foto: Pixabay

 

 

 

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.