Mircea Cărtărescu citește în avanpremieră din „Theodoros“. Romanul poate fi comandat și va fi disponibil din 18 noiembrie VIDEO

Mircea Cărtărescu citește în avanpremieră din „Theodoros“. Romanul poate fi comandat și va fi disponibil din 18 noiembrie VIDEO

0

Mircea Cărtărescu a citit în avanpremieră din „Theodoros“, ultimul său roman aflat în pregătire la Editura Humanitas, care poate fi deja comandat.

Esențial: Evenimentul a avut loc marți seara, 8 noiembrie, la Librăria Humanitas Cișmigiu. Îl puteți urmări pe scriitorul Mircea Cărtărescu citind din propriul roman, în înregistrarea de mai jos.

Util:  Romanul „Theodoros“ este disponibil pentru precomenzi cu autograful autorului începând miercuri, 2 noiembrie pe site-urile Libhumanitas, Cărturești, Libris și Diverta. Livrarea va începe pe data de 18 noiembrie.

Declarație: „Mi-a luat doi ani să scriu ”Theodoros”, dar azi am terminat, slavă Domnului! Nici nu mă pot bucura, deocamdată, atât de obosit sunt. Urmează aranjarea, omogenizarea, îndreptarea textului pe alocuri, dar nu voi face cine știe ce schimbări. Sper ca pe 1 octombrie să-l pot da la editură, ca romanul să poată apărea cândva anul acesta” – Mircea Cărtărescu, 21 septembrie 2022.

Credit foto: Humanitas / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.