Mașinile vor circula în acest week-end în centrul Capitalei. Proiectul „Străzi deschise”, reluat din 19 iunie

Mașinile vor circula în acest week-end în centrul Capitalei. Proiectul „Străzi deschise”, reluat din 19 iunie

0

Mașinile vor circula în acest week-end în centrul Capitalei, proiectul „Străzi deschise” urmând să fie reluat din 19 iunie, a anunțat Primăria Generală.

Potrivit Primăriei Capitalei, proiectul „Străzi deschise”, care a debutat pe 29 mai, nu poate fi implementat în week-end-ul 12-13 iunie, pentru că duminică este programat primul meci din cadrul Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020. Participanții și turiștii trebuie să aibă cum să ajungă de la hoteluri la Arena Națională și retur.

„Având în vedere faptul că acest eveniment implică o serie de restricții rutiere pe mai multe străzi și bulevarde, inclusiv în zona centrală și pentru a nu bloca accesul echipelor participante și al turiștilor la hotelurile unde sunt cazați, proiectul ”Străzi deschise” nu poate fi implementat în week-end-ul 12-13 Iunie”, a precizat Primăria Bucureștiului într-un anunț pe Facebook.

Proiectul „Străzi deschise” va fi reluat din week-end -ul viitor, 19-20 iunie.

Între şoseaua Kiseleff şi intersecţia Căii Victoriei cu râul Dâmboviţa, sunt 7 zone care devin spaţii pietonale în weekend-uri.

Proiectul ”Străzi deschise”, în care centrul Capitalei devine pietonal, este programat să se desfășoare până pe 17 octombrie.

Sursa foto: Nicușor Dan / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.