„Litoralul pentru toţi”, ediția de toamnă, începe la 1 septembrie cu pachete turistice mai ieftine și cu 70%

„Litoralul pentru toţi”, ediția de toamnă, începe la 1 septembrie cu pachete turistice mai ieftine și cu 70%

0

„Litoralul pentru toţi”, ediția de toamnă, începe la 1 septembrie cu pachete turistice mai ieftine și cu 70%, a anunțat, joi, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Ediția de toamnă se va desfășura în perioada 1 – 30 septembrie, iar cel mai mic tarif începe de la 36 de lei pe noapte/persoană, fără mic dejun, la un hotel de 2 stele.

„Pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon”, precizează FPTR

În programul „Litoralul pentru toți” s-au înscris până acum 42 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care asigură aproximativ 3.400 de locuri pe noapte.

Sejururile, de minimum cinci nopți, pot fi achiziționate prin agenţii de turism partenere sau direct la hoteluri.

„Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut, dar sub nivelul anului 2019. Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină şi pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie”, a declarat Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 2 stele din staţiunea Saturn: pentru 2 persoane, prețul este de 72 lei/noapte dacă se achiziţionează un sejur de minim 5 nopţi.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc este singura federaţie patronală, atestată prin hotărâre de instanţă, având în componenţă 5.344 de societăţi comerciale din turism, care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajaţi, reprezentând 37% din forţa de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro şi gestionând, într-o pondere covârşitoare, capital românesc, potrivit informațiilor furnizate de FPTR. 

Sursa foto: Pixabay

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.