Italia intenționează să ridice carantina pentru turiștii din UE, de la mijlocul lunii mai

Italia intenționează să ridice carantina pentru turiștii din UE, de la mijlocul lunii mai

0


Italia intenționează să ridice restricțiile de carantină pentru călătorii care sosesc din țările europene, Marea Britanie și Israel încă de la jumătatea lunii mai, în încercarea de a revigora industria turismului, a declarat ministrul de externe Luigi Di Maio, citat de Reuters.

Obiectivul guvernului este deschiderea către toate țările străine care au atins un nivel ridicat de vaccinare, scrie și agenția italiană de știri ANSA.

Ministrul de externe, Luigi Di Maio, și ministrul sănătății, Roberto Speranza, au avut sâmbătă o întâlnire la care au discutat despre cum vor fi primiți turiștii străini în vederea perioadei estivale.

Conform ANSA, din 15 mai se va renunța la măsura carantinei pentru turiștii din țările europene, dar și din Marea Britanie și Israel.

În ceea ce privește călătorilor din SUA, o măsură ar putea fi luată până la mijlocul lunii iunie.

Sursa foto: Pixabay

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.