Intrare gratuită la 120 de muzee și obiective turistice din Grecia în noaptea cu Lună plină

Intrare gratuită la 120 de muzee și obiective turistice din Grecia în noaptea cu Lună plină

0

Intrare gratuită la 120 de muzee și obiective turistice din Grecia în această noapte cu lună plină, inclusiv pentru turiștii aflați în vacanță, potrivit unui anunț al Ministerul elen al Culturii și Sportului.

Grecia organizează mai multe evenimentele în noaptea de duminică, 22 august, când este Lună plină, unele acțiuni continuând în zilele următoare, până pe 25 august.

Potrivit Ministerului, la 200 de ani de la Revoluția greacă, complexul de fortificații Troupakis – Mourtzina din Kardamili a fost ales ca temă a afișului din acest an.

Evenimentele care vor avea loc anul acesta sunt, în principal, concerte, spectacole de teatru, spectacole de dans, recital de poezie, proiecții de documentare, expoziții de artă, dar și observarea stelelor și tururi ghidate. 

Evenimentele și accesul publicului la siturile arheologice și în muzee vor fi efectuate în conformitate cu protocoalele de securitate sanitară  care au fost elaborate pentru fiecare unitate în parte, în contextul limitării răspândirii  virusului SARS-COV-2.

Lista completă a obiectivelor turistice din Grecia la care accesul este gratuit poate fi consultată AICI.

Sursa foto: Neoklis Fil / Pixabay

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.