Începe sezonul de schi în Bușteni, iar în Poiana Brașov se deschid și pârtiile din partea inferioară a masivului Postăvarul

Începe sezonul de schi în Bușteni, iar în Poiana Brașov se deschid și pârtiile din partea inferioară a masivului Postăvarul

0

Începe sezonul de schi în Bușteni, iar în Poiana Brașov se deschid și pârtiile din partea inferioară a masivului Postăvarul în acest week-end, anunță reprezentanții domeniilor schiabile, în urma ninsorilor din aceste zile și a zăpadei artificiale produse pentru a le face funcționale.

Sezonul de schi pe Pârtia Kalinderu din Bușteni s-a deschis în această dimineață, de la ora 9:00, dar un eveniment oficial, coborârea cu torțe pe pârtie, va avea loc sâmbără, la ora 17.00.

Esențial: Primăria Brașov anunță că de sâmbătă, 4 februarie, vor fi deschise și pârtiile din partea inferioară a masivului Postăvarul  – Drumul Roșu inferior și Sulinar. Programul de funcționare al telegondolei se prelungește până la ora 17.00, iar telescaunul Ruia va funcționa până la 16.30.

Stratul de zăpadă bătută de pe pârtie este de aproximativ 20-30 de cm.

Pârtiile din partea superioară a masivului Postăvaru – unde, de asemenea, s-a produs zăpadă artificială – sunt în condiții foarte bune, cu un strat de zăpadă bătută de aproximativ 40 de cm, precizează Primăria Brașov.

Util: Pentru achiziționarea ski-pass-urilor în Poiana Brașov există 3 puncte de vânzare (casieriile de la telegondolă, de la telecabina Kanzel și de la telecabina Capra Neagră) și două automate amplasate în parcarea multietajată din Poiana de Jos. În plus, pentru recuperarea garanției de 10 lei plătite pentru ski-pass, pe lângă casierii vor funcționa și două automate, la telecabina Capra Neagră și la telegondolă. La toate casieriile este posibilă și plata cu cardul.

Cei care doresc să își încarce ski-pass-urile o pot face și on-line, pe platforma www.skibv.ro.

Credit foto: Primăria Municipiului Braşov / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.