Grevă generală în Italia pentru 24 de ore

Grevă generală în Italia pentru 24 de ore

0

Grevă generală în Italia pentru 24 de ore, începând din această dimineață, fiind anunțată de mai multe organizații sindicale.

Este de așteptat ca greva să afecteze serviciile publice și private din domeniul transporturilor, dar și activitatea școlilor și a mai multor instituții din administrația de stat.

În ceea ce privește transportul regional și local, sunt asigurate serviciile esențiale între orele 07:00-10:00, respectiv 18:00-21:00.

Nu vor lipsi manifestațiile în principalele orașe din Italia.

Ministerul Afacerilor Externe avertizează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că sunt preconizate perturbări la nivelul transportului feroviar, aerian, maritim și al transportului local.

Pentru mai multe informații cu privire la serviciile afectate de greva generală, cetățenii români sunt rugați să consulte site-urile Ministerului italian al Infrastructurii și Transporturilor (http://www.mit.gov.it/), ale administrațiilor publice implicate și ale companiilor de transport cu care intenționează să se deplaseze.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Roma: +390683523358; +390683523356; +390683523352; +390683523344, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

Sursa fotografie: captură video

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.