Florence + The Machine și Yungblud, în august la Summer Well Festival 2023
Credit foto: Summer Well Festival / Facebook

Florence + The Machine și Yungblud, în august la Summer Well Festival 2023

0

Florence + The Machine și Yungblud, în august la Summer Well Festival 2023, au anunțat organizatorii, iar lista este deschisă.

Esențial: Organizatorii celei de-a 12-a ediții a Summer Well Festival au anunțat vineri, 2 februarie, primii artiști care vor concerta în acest an, în perioada 11-13 august. Alături de Florence + The Machine și Yungblud, vor mai concerta Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale, Cassia și Kid Francescoli.

Util: Un abonament pentru toată perioada costă 475 lei + 6% taxe doar până sâmbătă, 3 februarie. Prețul va urca apoi la 575 lei plus taxe.

Summer Well are loc in perioada 11-13 august 2023, la Domeniul Stirbey din Buftea. Pe lângă cele 4 scene, festivalul va avea instalații de artă, zone de mâncare și băutură, de relaxare și alte activități, precizează organizatorii.

 

Credit foto: Summer Well Festival / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.