FITS în cifre: media zilnică de participanţi a fost de aproximativ 100.000 de persoane

FITS în cifre: media zilnică de participanţi a fost de aproximativ 100.000 de persoane

0

FITS în cifre: media zilnică de participanţi a fost de aproximativ 100.000 de persoane la cea de-a 31-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS).

Esențial: Anul acesta, FITS a propus publicului peste 830 de evenimente, în care au fost implicaţi peste 5.000 de artişti din 82 de ţări, potrivit porgramului final. Tema ediţiei a fost Prietenie/Friendship.

Pe parcursul celor 10 zile de festival au participat personalităţi precum John Malkovich, Tim Robbins, Isabelle Adjani, Pippo Delbono, Jan Fabre, Neil LaBute, Anne Teresa de Keersmaeker, Lukasz Twarkowski, Rafaela Carrasco, Herve Koubi și David Gutierrez.

Gala de închidere a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a avut loc duminică seara la Muzeul Astra din Sibiu. Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” a pus în scenă „Ritualuri”, un spectacol-concept, construit în jurul ritualurilor universale.

Cel de-al doilea eveniment special care a închis FITS 2024 a fost spectacolul de drone, combinat cu cel de artificii eco şi muzică, din Piaţa Teatrului.

Tot în închiderea festivalului, a avut loc concertul live Gypsy Folie din Piaţa Mare.

FITS în cifre

O estimare privind media zilnică de participanţi este de aproximativ 100.000 de persoane, au anunțat organizatorii.

Website-ul FITS a avut peste 100.000 de vizitatori în luna iunie, iar aplicaţia mobilă a depăşit 10.000 de accesări.

Pe reţelele de socializare, peste 150.000 de utilizatori au văzut mesajele şi video-urile de pe canalul FITS de Instagram, o creştere de 50% faţă de ediţia precedentă. Mesajele de pe Facebook au fost văzute de peste 500.000 de persoane.

Cele zece ediţii FITS Talks, emisiunea online moderată de scriitorul Marius Chivu, au adunat peste 100.000 de vizualizări până în acest moment.

Util: Ediţia a 32-a a Festivalului Internaţional de la Sibiu va avea loc între 20 şi 29 iunie 2025.

 

Credit foto: Sebastian Marcovici – FITS / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat