OFICIAL Festivalul UNTOLD va avea loc în Cluj Napoca, în perioada 9 – 12 septembrie

OFICIAL Festivalul UNTOLD va avea loc în Cluj Napoca, în perioada 9 – 12 septembrie

0

Festivalul UNTOLD va avea loc în Cluj Napoca, în perioada 9-12 septembrie, au anunțat luni organizatorii, care subliniază că întâlnirea din acest an va fi una „greu de egalat și plină de încărcătură emoțională”, după aproape 2 ani de pauză.

”Anunțul mult așteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artiști, organizatori și partenerii festivalului va fi una greu de egalat și plină de încărcătură emoțională, după aproape 2 ani de pauză”, susșin organizatorii într-un comunicat de presă transmis luni.

Potrivit sursei citate, UNTOLD este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională care se va desfășura în acest an, în întreaga lume.

„Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri.

UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung așteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Și pentru cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanția că se întâmplă a șasea ediție UNTOLD înseamnă o relansare a activității după mai bine de 16 luni de pauză. Programat inițial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD, spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții”, mai susțin organizatorii.

Un alt festival de amploare, Electric Castle, a fost în schimb amânat până în iulie 2022.


Sursa foto: Untold / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.