Festivalul Neversea a fost amânat până în vara 2022. Organizatorii: A trebuit să luăm cea mai dificilă decizie de până acum

Festivalul Neversea a fost amânat până în vara 2022. Organizatorii: A trebuit să luăm cea mai dificilă decizie de până acum

0

Festivalul Neversea a fost amânat până în vara 2022, organizatorii susțin că au luat „cea mai dificilă decizie de până acum” și anunță persoanele care au achiziționat bilete că vor primi un email cu opțiunile pe care le au.

Organizatorii festivalului Neversea au anunțat vineri că acesta a fost amânat pentru că aveau un timp „extrem de scurt” pentru organizarea festivalului în actualele condiții impuse de pandemie.

„Am vrea să știți că am încercat cu adevărat tot ce ne stă în putere (și ceva mai mult de atât) pentru a vă aduce pe Insula viselor, o oază de libertate și muzică, o evadare ireală (….) După o analiză atentă a opțiunilor noastre, dintre care unele au inclus mutarea NEVERSEA în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să facă compromisuri în experiențele avute, nici publicul, nici echipele tehnice și nici artiștii. ”, au transmis organizatorii, într-un anunț pe Facebook.

„Deoarece vara este singura noastră opțiune adevărată, alternativa cu care rămânem este să amânăm NEVERSEA pentru vara anului 2022”, au mai precizat aceștia.

Pesoanele care au cumpărat bilete pentru edișia din acest an vor primi notificări prin email despre opțiunile pe care le au.

Sursa foto: Neversea / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.