Festivalul Mamaia se reia după 11 ani pentru o ediție aniversară. Vor fi restricții de circulație în zonă în acest weekend   

Festivalul Mamaia se reia după 11 ani pentru o ediție aniversară. Vor fi restricții de circulație în zonă în acest weekend   

0

Festivalul Mamaia se reia după 11 ani pentru o ediție aniversară, la 60 de ani de la prima organizare a concursului de muzică ușoară, în perioada 25-27 august.

Esențial: Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia se va desfăşura pe durata weekend-ului 25-27 august, în Piaţeta Perla din Mamaia, începând cu ora 19.00, anunță organizatorii.

Evenimentul aniversar a fost deja declarat sold-out.

Festivalul Mamaia 60 va fi prezentat de Liana Stanciu şi Aurelian Temişan. Printre interpreții prezenți se numără Corina Chiriac, Anca Ţurcaşiu, Loredana, Gabriel Cotabiţă, Horia Moculescu, Carmen Trandafir, Silvia Dumitrescu, Călin Geambașu. Orchestra Festivalului este dirijată de Daniel Jinga.

În fiecare seară, vor fi susținute recitaluri speciale:

  • Vineri, 25 august – Direcția 5, Holograf;
  • Sâmbătă, 26 august – Proconsul, Cargo;
  • Duminică, 27 august – Voltaj, Loredana & Banda Agurida.
Restricţii de circulaţie pe perioada Festivalului Mamaia – 60

Util: În perioada 25.08.2023, ora 06:00, și 28.08.2023, ora 00:00 se restricţionează accesul auto de la Hotel Del Mar până la aleea de Acces Faleză 1.

De asemenea, se interzice circulaţia, oprirea şi staţionarea auto în perimetrul restricţionat pentru maşinile care nu aparţin organizatorului. Fac excepţie autovehiculele persoanelor cazate la Hotel Mihaela, Hotel Select şi Hotel Del Mar.

Festivalul Mamaia va fi transmis live pe Magic TV, Kiss TV, Rock TV și pe TVR2.

Credit foto: Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat